Món de Cavalls

Sovint som ignorants de moltes coses i ens cal algú que ens acompanyi, que ens guiï pel  món de lo desconegut.

Quant trobes gent que viu amb passió allò que li agrada es fàcil que perdis la noció del temps, sols vols escoltar, entendre, preguntar i sempre tens resposta. 

Ès el cas de la Gretell i la Begoña, dos professionals en el món del Coaching amb Cavalls. Ès gràcies a elles que he pogut apropar-m’hi i perdre la por de lo desconegut. Trobar persones amb aquesta sensibilitat i respecte fa fàcil veure el camí de la pau, en definitiva ajudar-te a trobar-te a tu mateix. 

Les imatges que acompanyo són el reflexa del que sento, de com les veig a elles. Són el pont entre tu i els cavalls. 

Agraïments a:

https://instagram.com/montriana_horses_expressions?utm_medium=copy_link

i

https://instagram.com/gretellvalk?utm_medium=copy_link

ÉSSERS

Aquí no cal dir res, són els meus pensaments, moments en que agrairia presències, sentir-me acompanyat d’aquells a qui no conec gaire, (el meu jo), i els que ja no hi son.

ÉSSERS

Cares que la natura ens ensenya, ja sigui de l’escorça dels arbres, flors, pedres o qualsevol punt de la natura. Deixa corre la imaginació, observa i simplement gaudeix

ÉSSERS

La coneixença del meu interior, parteix de les canalitzacions realitzades, és creure que no estem sols, ja sigui amb la gent que ha format part de la teva vida, com tu mateix, veien-te des de l’exterior. En el procés de concentració veig ombres o reflexos que m’acompanyen, no tinc por, sols comento que estic agraït que hi estiguin, i si pogués prendria contacte amb ells.

Translate »