Concert a Sant Pere de Ribes

Fer un concert per la gent que et coneix i que no sap el que estàs fent sempre és un repte, i fer-ho en el teu poble més encara, gràcies a tots els assistents.

Els bols tibetans ens ajuden a relaxar el nostre cos, estimulen el nostre sistema immunològic, redueixen l'estrès i l'ansietat aconseguint així un estat de pau i harmonia general. Els seus harmònics ajuden a equilibrar els hemisferis cerebrals retornant al cos l'estat natural de relaxació.

Vine i experimenta per tu mateix els seus efectes.

Coaching amb Cavalls i Concert de Bols Tibetans

Tota una experiència que es recordarà sempre.
Gràcies a la Begoña Alvarez de (Montriana_Horses_Expressions) i a la Gretell Gonzalez de (Horses & Souls) per deixar-me participar en el vostre treball, i gràcies a El Trosset per obrir les vostres portes i ensenyar-nos el vostre espai i aquest amor pels animals.

CONCERT REALITZAT A SILVIA WANG D’ENTRENAMENT EN FEMENÍ

Una amiga que confia amb tú i et dóna l’oportunitat de poder fer un concert en la seva sala, és molt d’agraïr, és el que va fer la Silvia Wang d’Entrenament en Femení a Girona, i conjuntament amb l’estimada Adriana Pagès a qui he d’agrair l’acceptació d’acompanyar-me amb el seu to de veu poètic, amb un resultat que es va repetir. Sempre que ella vulgui allí estaré, gràcies a les dues.

CONCERT REALITZAT A NATURÀLIA

Agrair a la Clara Pey de Naturalia Vilanova i la Geltrú, per l’oportunitat de fer un concert en una sala plena de bones sensacions, els que sabeu del tema podreu estar d’acord amb mi que és molt important, tot flueix d’una altra manera.

CONCERTS REALITZATS AMB HORSES&SOULS

La vida et porta sorpreses molt agradables, una d’elles va ser la proposta de la Gretell Gonzalez Antunez de l’Espai Horses&Souls, proposant-me un concert amb companyia de la Natura i de Cavalls. Sols puc dir, IMPRESSIONAT. Al veure la resposta dels cavalls, vaig desitjar repetir-ho, cosa que vaig poder fer un altre cop. Espero poder tornar-hi.

https://instagram.com/horsesandsouls?igshid=1qt1geqzcxn4u

https://www.facebook.com/horsesandsouls/

Translate »