Concert a Sant Pere de Ribes

Fer un concert per la gent que et coneix i que no sap el que estàs fent sempre és un repte, i fer-ho en el teu poble més encara, gràcies a tots els assistents.

Els bols tibetans ens ajuden a relaxar el nostre cos, estimulen el nostre sistema immunològic, redueixen l'estrès i l'ansietat aconseguint així un estat de pau i harmonia general. Els seus harmònics ajuden a equilibrar els hemisferis cerebrals retornant al cos l'estat natural de relaxació.

Vine i experimenta per tu mateix els seus efectes.

He tingut el plaer de crear la portada d’un disc per una gran amiga, només per la feina que està realitzant és un plaer poder aportar el meu granet de sorra.

https://ps.onerpm.com/9918143775

Mi canción INSIGHT será lanzada este sábado 24/04 en plataformas digitales. Pero puedes prerregistrarla desde ahora. Simplemente haz clic en el enlace, luego haz clic en el botón de tu servicio de música favorito.

INSIGHT fue escrito en colaboración con el amigo Luís Martini. En esta BOSSA-POP-MPB, se revela el momento en que salimos de la ceguera moral y comenzamos a ver al animal como un igual, un ser digno de respeto. Basta mirar en los ojos de un animal para darse cuenta de que en él hay un alma, una chispa divina, un ser con el mismo derecho a la vida, al respeto y al amor.

La bellísima portada, creada especialmente por el artista fotógrafo catalán CescJu para este single, expresa este momento sublime: la mirada fundida en la otra mirada ... INSIGHT, finalmente.

Destaco también la participación del trombonista Ezeq Souza, que le dio un toque muy especial a la música.

¡Únete a nosotros! ¡Son bellos e infinitos los porqués!

Abrazo,

Eline Bélier

Coaching amb Cavalls i Concert de Bols Tibetans

Tota una experiència que es recordarà sempre.
Gràcies a la Begoña Alvarez de (Montriana_Horses_Expressions) i a la Gretell Gonzalez de (Horses & Souls) per deixar-me participar en el vostre treball, i gràcies a El Trosset per obrir les vostres portes i ensenyar-nos el vostre espai i aquest amor pels animals.

COL·LABORACIÓ AMB TRANSALQUIMIA

Banys de bosc, pau, silenci i sensibilitat. Va ser la meva primera experiència en concerts a la Natura i poder-ho compartir amb uns acompanyants increïbles, els ocells en el seu entorn, és d’aquell viatge que no pots oblidar mai. Gràcies a la Diana i al Xavier de Transalquimia per aquest regal. També he col·laborat en un retir que van organitzar on  tot era autentica harmonia, espero repetir-ho.

Molt agraït, Diana i Xavier.

https://www.transalquimia.org

COL·LABORACIONS AMB LA FUNDACIÓ VICENTE FERRER

Sempre és un plaer col·laborar en un acte benèfic i més si es tracta de la Fundació Vicente Ferrer, a qui tinc una gran estima. Per això no vaig dubtar ni un instant quan la Filippa Nilson de l’Associació de Voluntaris de la Fundació Vicente Ferrer de Sant Pere de Ribes, em va proposar de participar-hi.

Gràcies Filippa.