CONCERT REALITZAT

Agraïment Meritxell del Herbolari El Girasol per la confiança i per donar-me l'oportunitat de poder transmetre i compartir la vibració del Bols.

GRACIES A TOTES LES QUE VAREU ASSISTIR.

 Bols Tibetans et poden ajudar a trobar aquella pau que necessites per escoltar el teu interior. 

Poden ser l’ajuda que et cal per apropar-te i trobar el camí, en definitiva ajudar-te a trobar-te a tu mateix/a. 

Fes que sigui un moment per tu. 

CONCERT REALITZAT

Sovint som ignorants de moltes coses i necessitem algú que ens acompanyi, que ens guiï pel món del desconegut.

Quan trobes gent que viu amb passió allò que li agrada és fàcil que perdis la noció del temps, només vols escoltar, entendre, preguntar i sempre tens resposta.

És el cas de la Gretell, una professional al món del Coaching amb Cavalls "Horsesandsouls".

És gràcies a ella que he pogut acostar-m'hi i perdre la por a allò desconegut.
Trobar persones amb aquesta sensibilitat i respecte fa fàcil veure el camí de la pau, en definitiva ajudar-te a trobar-te a tu mateix.

A menudo somos ignorantes de muchas cosas y necesitamos a alguien que nos acompañe, que nos guíe por el mundo de lo desconocido.

Cuando encuentras a gente que vive con pasión lo que le gusta es fácil que pierdas la noción del tiempo, sólo quieres escuchar, entender, preguntar y siempre tienes respuesta.

Es el caso de Gretell, una profesional en el mundo del Coaching con Caballos "Horsesandsouls".

Es gracias a ella que me he podido acercar y perder el miedo a lo desconocido.

Encontrar a personas con esta sensibilidad y respeto hace fácil ver el camino de la paz, en definitiva ayudarte a encontrarte a ti mismo.

CONCERT DE BOLS REALITZAT A SANT PERE DE RIBES

Instagram_concert girasol 29_04_2022

Eu pogut observar que els bols son vibració. 

Si el nostre cos està compost per un 75% d’aigua, els seus efectes son d’esperar. 

El nostre cos es intel·ligent i recull la freqüència que li fa falta. 

Cal deixar-se portar per les sensacions. 

Agraïment Meritxell del Herbolari El Girasol per la confiança i per donar-me l'oportunitat de poder transmetre i compartir la vibració del Bols.

GRACIES A TOTES/TOTS ELS QUE VAREU ASSISTIR.

 

Concert a Sant Pere de Ribes

Fer un concert per la gent que et coneix i que no sap el que estàs fent sempre és un repte, i fer-ho en el teu poble més encara, gràcies a tots els assistents.

Els bols tibetans ens ajuden a relaxar el nostre cos, estimulen el nostre sistema immunològic, redueixen l'estrès i l'ansietat aconseguint així un estat de pau i harmonia general. Els seus harmònics ajuden a equilibrar els hemisferis cerebrals retornant al cos l'estat natural de relaxació.

Vine i experimenta per tu mateix els seus efectes.

He tingut el plaer de crear la portada d’un disc per una gran amiga, només per la feina que està realitzant és un plaer poder aportar el meu granet de sorra.

https://ps.onerpm.com/9918143775

Mi canción INSIGHT será lanzada este sábado 24/04 en plataformas digitales. Pero puedes prerregistrarla desde ahora. Simplemente haz clic en el enlace, luego haz clic en el botón de tu servicio de música favorito.

INSIGHT fue escrito en colaboración con el amigo Luís Martini. En esta BOSSA-POP-MPB, se revela el momento en que salimos de la ceguera moral y comenzamos a ver al animal como un igual, un ser digno de respeto. Basta mirar en los ojos de un animal para darse cuenta de que en él hay un alma, una chispa divina, un ser con el mismo derecho a la vida, al respeto y al amor.

La bellísima portada, creada especialmente por el artista fotógrafo catalán CescJu para este single, expresa este momento sublime: la mirada fundida en la otra mirada ... INSIGHT, finalmente.

Destaco también la participación del trombonista Ezeq Souza, que le dio un toque muy especial a la música.

¡Únete a nosotros! ¡Son bellos e infinitos los porqués!

Abrazo,

Eline Bélier

Translate »