PROPER CONCERT

Molt content perquè una vegada més tinc el plaer de col·laborar amb la Gretell de @horsesandsouls.

 En un espai únic on podràs gaudir de la meditació amb companyia dels cavalls i de natura. Després seguirem amb un concert de BolsTibetans, perquè la vibració, el so i el silenci puguin acompanyar-te en tot allò que hagis sentit abans.

Muy contento porque una vez más tengo el placer de colaborar con Gretell de @horsesandsouls.

 En un espacio único donde podrás disfrutar de la meditación con compañía de los caballos y de naturaleza. Después seguiremos con un concierto de Cuencos Tibetanos, para que la vibración, el sonido y el silencio puedan acompañarte en todo lo que hayas sentido antes.

@horsesandsouls

@FranCesc 

CONCERT DE BOLS REALITZAT A SANT PERE DE RIBES

Instagram_concert girasol 29_04_2022

Eu pogut observar que els bols son vibració. 

Si el nostre cos està compost per un 75% d’aigua, els seus efectes son d’esperar. 

El nostre cos es intel·ligent i recull la freqüència que li fa falta. 

Cal deixar-se portar per les sensacions. 

Agraïment Meritxell del Herbolari El Girasol per la confiança i per donar-me l'oportunitat de poder transmetre i compartir la vibració del Bols.

GRACIES A TOTES/TOTS ELS QUE VAREU ASSISTIR.

 

Concert a Sant Pere de Ribes

Fer un concert per la gent que et coneix i que no sap el que estàs fent sempre és un repte, i fer-ho en el teu poble més encara, gràcies a tots els assistents.

Els bols tibetans ens ajuden a relaxar el nostre cos, estimulen el nostre sistema immunològic, redueixen l'estrès i l'ansietat aconseguint així un estat de pau i harmonia general. Els seus harmònics ajuden a equilibrar els hemisferis cerebrals retornant al cos l'estat natural de relaxació.

Vine i experimenta per tu mateix els seus efectes.

He tingut el plaer de crear la portada d’un disc per una gran amiga, només per la feina que està realitzant és un plaer poder aportar el meu granet de sorra.

https://ps.onerpm.com/9918143775

Mi canción INSIGHT será lanzada este sábado 24/04 en plataformas digitales. Pero puedes prerregistrarla desde ahora. Simplemente haz clic en el enlace, luego haz clic en el botón de tu servicio de música favorito.

INSIGHT fue escrito en colaboración con el amigo Luís Martini. En esta BOSSA-POP-MPB, se revela el momento en que salimos de la ceguera moral y comenzamos a ver al animal como un igual, un ser digno de respeto. Basta mirar en los ojos de un animal para darse cuenta de que en él hay un alma, una chispa divina, un ser con el mismo derecho a la vida, al respeto y al amor.

La bellísima portada, creada especialmente por el artista fotógrafo catalán CescJu para este single, expresa este momento sublime: la mirada fundida en la otra mirada ... INSIGHT, finalmente.

Destaco también la participación del trombonista Ezeq Souza, que le dio un toque muy especial a la música.

¡Únete a nosotros! ¡Son bellos e infinitos los porqués!

Abrazo,

Eline Bélier

Coaching amb Cavalls i Concert de Bols Tibetans

Tota una experiència que es recordarà sempre.
Gràcies a la Begoña Alvarez de (Montriana_Horses_Expressions) i a la Gretell Gonzalez de (Horses & Souls) per deixar-me participar en el vostre treball, i gràcies a El Trosset per obrir les vostres portes i ensenyar-nos el vostre espai i aquest amor pels animals.

Translate »